VELKOMMEN TIL POWER SOMMER 2020

Start din sommerferie i uge 27 med 4 dages rivende udvikling på en af vores camps. Vi tilbyder et intensivt kursus, hvor vi arbejder med dig, venskaber og relationer. Vi har i 4 dage virkelig tid til at fordybe os. Her vil du få venskaber og en oplevelse for livet. Det’ sommer, der’ sol og vi skal lave sjove aktiviteter ude. Vi hygger over bålet,  udvikler os og nyder livet og hinanden!

RETREAT DAGENE:

Vi mødes i Gilleleje den 29. juni klokken 9. Vi bor i et stort luksus sommerhus. Du sover på værelse med mindst én anden. Der er også mulighed for ønske om at bo i telt, enten alene eller med andre.

På vores retreat vil du opleve morgener med solopgang og meditation, samt  bevægelse som f.eks. yoga, silent walks eller et frisk morgendyp i havet. I løbet af dagen er der udviklende opgaver, power teamwork og sjove aktiviteter. Vi tilbyder aftener med musik og hygge ved lejerbålet. Der bliver serveret sund og lækker mad.

Vi glæder os til at møde dig! ♥

TILMELDING

Follow Us on Instagram

 

Et af vores værktøjer er Ennagrammet og vi bruger det som inspiration til at undersøge og være nysgerrig omkring hvem du er og hvordan er andre? Vi har fokus på ikke at definere faste typer – men er åben overfor hvilke typer den enkelte kan relatere sig til og dialogen om personlighed og åbenhed overfor at vi er forskellige som mennesker.